Welkom!
Filters
Zoeken

Evil Eye Rx

Evil eye is dé sportbril op sterkte. Bij Holsbeek Optiek hebben we meer dan 15 modellen, die ook weer allemaal aangepast kunnen worden aan wensen en voorkeuren.
Het perfecte zicht voor elke unieke sportervaring. Evil eye heeft altijd een oplossing voor jouw persoonlijke sterkte. Of je nu een enkelvoudige correctie nodig hebt of een multifocale correctie. Het kan allemaal.

Evil eye heeft verschillende manieren om jouw stertke in het glas te verwerken, namelijk

Adapter
Deze methode geeft een mooie oplossing bij een hogere sterkte. Randen met een hoge dikte worden voorkomen. 
Bij deze methode wordt het glas met sterkte in dezelfde kleur geslepen als de adapter en zo in 1  gedeelte in het montuur gezet.

Clip-in
Deze methode kan voor alle modellen gebruikt worden en is erg geschikt voor hoge sterktes. Het voordeel van deze methode is dat het gemakkelijk is om de glazen aan te passen aan de omstandigheden. Er worden blanke glazen op sterkte besteld. Wij bij Holsbeek Optiek slijpen deze glazen op de juiste maat en maken deze in de clip die aan de achterkant van het montuur geklikt wordt.

Direct glazing
De gegevens van het brilrecept worden gecombineerd met de beroemde LST ™ -technologie. Dit biedt u het grootst mogelijke gezichtsveld. 


Lens technologie
Door verschillende technieken te combineren heeft Evil eye een collectie van 12 verschillende lenssoorten. De lenzen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende weertypen.
Bij Holsbeek Optiek adviseren wij graag over de juiste keus voor jouw persoonlijke omstandigheden. Zo weet je zeker dat je het allerbeste uit jouw sportbril haalt.

LST™ Light stabilizing technologie
De hoogwaardige LST™ lenstechnologie van Evil eye versterkt de contrasten. Het harmoniseert schommelingen die door het samenspel van licht en schaduw veroorzaakt worden Dit zorgt voor helder zicht en ontspannen kijken. De LST™ Technologie is geschikt voor alle lichtomstandigheden

VARiO
De meekleurende lenzen passen zich binnen enkele seconden soepel aan aan veranderende lichtomstandigheden.

Mirror
Spiegellenzen geven de sportbril nóg meer de snelle look die past bij een sportieve prestatie.

Polarized
Gepolariseerde glazen nemen de horizontale schitteringen van het licht weg. De weerkaatsing van de zon op een nat wegdek of op een besneeuwde piste wordt door gepolariseerde glazen gefilterd. Dit geeft een beter zicht en kijkt prettiger.
Voor mensen die regelmatig op weg zijn, watersport beoefenen of op wintersport gaan is een gepolariseerde sportbril dan ook geen overbodige luxe.