Vacature

Wij zoeken; (leerling)Opticien

full time/parttime.

Als professioneel opticien kijk jij naar het totaalplaatje. Van de beste kijkoplossing tot een montuur dat perfect aansluit op de levensstijl van de klant.
Holsbeek Optiek staat voor échte persoonlijke aandacht. Als opticien zorg jij dat iedere klant díe aandacht krijgt die hij of zij verdient. Met een professionele oogmeting en advies op maat.

Jij houdt van het persoonlijke contact met je klanten en denkt graag mee voor de beste kijkoplossing. En zoals een bril het persoonlijke visitekaartje van de klant is, zo ben jij het visitekaartje van Holsbeek Optiek. Altijd professioneel, representatief en klantgericht. Jij houdt je aandacht bij het:

  • Adviseren van klanten op het gebied van monturen, glazen, zonnebrillen en lenzen. Je denkt mee over de beste oplossing die past bij de levensstijl van de klant.
  • Verrichten van professionele oogmetingen volgens onze hoge kwaliteitsnormen.
  • Verkopen van producten. Ook breng je aanbiedingen en acties onder de aandacht van de klant.
  • Behalen van omzetdoelstellingen samen met je team. 

WAT verwachten wij van jou?

Een warme, oprechte en toegankelijke persoonlijkheid die graag op een persoonlijke manier met klanten werkt. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij jou. Jij stelt makkelijk vragen en bent oprecht geïnteresseerd in het verhaal van de klant.
Ook heb je voor deze vacature:

  • Een Bijna/afgeronde mbo-vakopleiding Opticien.
  • Heb je al wel ervaring als (Leerling) opticien, maar nog niet je vakdiploma? Wij bieden je de mogelijkheid om deze te behalen.
  • Verkooptalent. Je bent commercieel en resultaatgericht.
  • Gevoel voor trends!. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de optiekbranche.
  • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen

 Omdat je in een klein team werkt, zijn een goede samenwerking en collegialiteit erg belangrijk.

WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN

Allereerst aandacht. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, ambities en carrièremogelijkheden. Wij helpen jou om de beste in je vak te worden en om je ambities waar te maken. 

Daarnaast bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenregeling,  23 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

WAAROM WERKEN BIJ Holsbeek Optiek?

 Omdat het gewoon een gezellige werkplek is waar jij je volop kunt ontwikkelen. 


Solliciteren?
Heb je interesse in deze uitdagende functie en kun jij onze klanten nét dat beetje meer bieden? Reageer dan op deze vacature! Stuur een foto mee!

Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben, nemen we deze in behandeling.