Multifocaal lenzen

Multifocaal lenzen.

Multifocaal lenzen zijn de oplossing wanneer u kijkproblemen heeft voor zowel veraf als dichtbij. Mensen boven de 40 jaar krijgen meer moeite om op leesafstand scherp te zien. Heeft u geen zin om altijd een leesbril mee te nemen en wilt u toch alles kunnen lezen, dan zijn multifocale lenzen een ideale oplossing.
In multifocale lenzen wordt, met uiterste precisie, een traploze multifocale zone gecreëerd, zodat de contactlens meerdere sterktes krijgt. Multifocale lenzen zijn er in diverse soorten: dus mocht u geïnteresseerd zijn, maak dan een afspraak bij één van onze contactlensspecialisten en laat u uitgebreid informeren.

Keuze mogelijkheden im multifocaal lenzen.

Zowel in zachte als harde lenzen was het tot nu toe mogelijkeen multifocale zone aan te brengen. Echter, er is een mogelijkheid bij gekomen. De nachtlens ZOOM. Sinds kort kunnen wij de nachtlens aanmeten in mutifocaal. Dit betekend dat u overdag helemaal geen lenzen meer draagt. Alleen snachts, en deze lens corrigeerd dan ook de te kortkoming in het leesvermogen. Kijk voor meer informatie bij de categorie nachtlenzen.