Welkom!
Filters
Search

Oakley Rx

Als je aan een goede sportbril denkt, denk je al snel aan OAKLEY.
OAKLEY is dé nummer 1 sport bril in de wereld van sporters.

Maar heb je er ook wel eens aan gedacht of een OAKLEY ook op sterkte gemaakt kan worden?
Ja, dat kan! Oakley maakt een heel groot deel van de Lifestyle, Active en de Sport Performance op sterkte. Wij zijn hét adres voor jouw OAKLEY op sterkte.

Dat OAKLEY en sport hand in hand gaan is geen verassing. Soms zou het ons bijna ontglippen tussen alle prachtige designs. De kern blijft echter gericht op sporters en het verbeteren van hun prestaties. En dat werkt! We zien namelijk steeds meer sporters die kiezen voor OAKLEY boven andere merken. Niet zo gek natuurlijk, want OAKLEY ontwikkelt en test samen met sporters voor sporters.

Na jarenlange ontwikkelingen en onderzoeken komt OAKLEY met een nieuwe technologie, de PRIZM lenses.
Deze lenzen stemmen je visie af door in unieke sportomgevingen bepaalde kleuren te benadrukken om prestaties en veiligheid te verbeteren. Het is revolutionair doordat het vervelende omgevingsomstandigheden oplost waar elke sporter dagelijks mee te maken heeft. Het doel van OAKLEY is om een revolutie teweeg te brengen in de sport en dat is ze zeker gelukt vinden wij bij Holsbeek Optiek.
Maar is PRIZM nu hetzelfde als gepolariseerde glazen? Nee dat is het absoluut niet. Het verschil zit hem er in dat bij PRIZM contrastverhogende kleuren versterkt wordt en gepolariseerde glazen filters zijn van horizontaal licht dat vanaf gladde oppervlaktes wordt gereflecteerd zoals nat wegdek of op water.

Andre Holsbeek heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het merk OAKLEY. Hij weet als geen ander waarom sporters zo graag voor OAKLEY kiezen. Dat OAKLEY ook op sterkte kan, is bij veel sporters onbekend. Daar brengen wij graag verandering in!
Sprint snel naar de Holsbeek Optiek en laat je informeren wat er allemaal mogelijk is voor jouw OAKLEY op sterkte.
Bijna alle modellen zijn Rx-able, voor zowel enkelvoudige brildragers als voor multifocale brildragers.