Sportbrillen

Oakley  iconic

• Brillen voor de sportieve en actieve consument
• Biedt hoogstaande kwaliteit door voorop te lopen in innovatie en technologie.
• Uitgebreide product portofolie in innovatie en technologie
• Uniek op sterkte


Behalve in de ruimtevaart en motorsport zien we het veelzijdige carbon fiber ook steeds vaker in eyewear. Niet zo gek want het is ongelofelijk licht van gewicht, sterk en bovendien onwijs stoer. De nieuwe Oakley carbon shift is hier een uitmuntend voorbeeld van, want met zijn industriële vormgeving en lichtgewicht carbon fiber veren is dit nu al een iconisch model.

Oakley Active

De Oakley Active lijn wordt uitgebreid met iets voor hem en voor haar. Strak, functioneel en stoer design zien we voor hem in de mainlink die gehouwen is uit Unobtanium en O-matter. In de Cohort zien we vrouwelijke vormen en oversized lenzen voor haar. Natuurlijk zijn beide brillen uitgerust met het comfort en duurzaamheid die we van de Active lijn kennen.

Oakley sport en performance.

Dat Oakley en sport hand in hand gaan is geen verassing. Soms zou het ons bijna ontglippen tussen alle prachtige designs. De kern blijft echter gericht op sporters en het verbeteren van hun prestaties. En dat werkt! Zoals we kunnen zien aan de was lijst aan sporters die kiezen voor de Oakley eyewear boven andere merken. Niet zo gek natuurlijk want Oakley ontwikkelt en test samen met sporters voor sporters.

80 procent van de sportbrillen die wij in onze winkel verkopen kunnen wij op sterkte maken. Het feit dat er op dit moment alleen het merk Oakley vermeld is heeft de reden dat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben in dit bijzondere sport merk en vinden dat Oakley zich in de hoogste segment visuele hulpmiddelen bevindt, en alleen het beste is goed genoeg.