Sportbrillen

Als u aan een goede sportbril denkt, zult u al snel aan OAKLEY denken. OAKLEY is de nummer 1 sport bril van de wereld van top sporters en product designs.
OAKLEY staat bekend om de innovatieve lens technologiën, waaronder de PRIZM lens.

Bij Holsbeek Optiek bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een goede sportbril. Wij hebben een uitgebreid assortiment in OAKLEY brillen, waarvan wij de meeste modellen op sterkte, ook wel Rx glazen, kunnen leveren.

Dat OAKLEY en sport hand in hand gaan is geen verassing. Soms zou het ons bijna ontglippen tussen alle prachtige designs. De kern blijft echter gericht op sporters en het verbeteren van hun prestaties. En dat werkt! Zoals we kunnen zien aan de was lijst aan sporters die kiezen voor de OAKLEY eyewear boven andere merken. Niet zo gek natuurlijk, want OAKLEY ontwikkelt en test samen met sporters voor sporters.

Na jarenlange ontwikkelingen en onderzoeken komt OAKLEY met een nieuwe technologie, de PRIZM lenses. 
Deze lenzen stemmen je visie af door in unieke sportomgevingen bepaalde kleuren te benadrukken om prestaties en veiligheid te verbeteren. Het is revolutionair doordat het vervelende omgevingsomstandigheden oplost waar elke sporter dagelijks mee te maken heeft. Het doel van OAKLEY is om een ​​revolutie teweeg te brengen in de sport en dat is ze zeker gelukt vinden wij bij Holsbeek Optiek.

Maar is PRIZM nu hetzelfde als gepolariseerde glazen? Nee dat is het absoluut niet. Het verschil zit hem er in dat bij PRIZM contrastverhogende kleuren versterkt wordt en gepolariseerde glazen filters zijn van horizontaal licht dat vanaf gladde oppervlaktes wordt gereflecteerd zoals nat wegdek of op water.

Sprint snel naar de Holsbeek Optiek! Laat u adviseren welk model het beste bij kan dragen aan uw persoonlijke sportactiviteiten en informeer welke modellen van OAKLEY wij voor u op sterkte kunnen maken.