Zonnebrillen

De zon schijnt en het is tijd om een terrasje te pakken!
Dat is genieten. Daar hoort natuurlijk wel een nieuwe zonnebril bij; een splinternieuw model uit de mooiste trendcollecties van 2019.Wanneer je de perfecte zonnebril draagt, heb je verder bijna niets nodig… Een zonnebril is beeldbepalend en hét accessoire om te zien en gezien te worden. 

Een zonnebril is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een belangrijk middel om je ogen te beschermen tegen uv-stralen en optimaal zicht bij iedere lichtomstandigheden.
Ook tijdens het autorijden en sporten is een goede zonnebril van wezenlijk belang.
Wij hebben voor iedere situatie de beste zonnebrillen met de beste glazen. Bijvoorbeeld met gepolariseerde glazen of zonnebrillen op sterkte. 

Dit jaar zijn er heel veel nieuwe modellen. Wat opvalt, is dat de grote, nadrukkelijk aanwezige zonnebrillen plaatsmaken voor subtiele ontwerpen.
De monturen worden ronder en fijner en in plaats van ronde of gebolde glazen, zien we deze zomer geheel vlakke, platte glazen.

Niet alleen in de monturen zijn er opvallende ontwerpen, maar ook in de glazen zijn er nieuwe trends te vinden. Van de Fashion glazen in verschillende kleuren tot de stijlvolle degrade glazen in bruin, grijs of blauw. Hierin zijn ook verschillende mogelijkheden zoals de trendy spiegelcoating of de vernieuwde meekleurende glazen.


Kom vrijblijvend zonnebrillen passen in onze winkel. Wij helpen u graag!